Stralend leven II

Droom jij ook om gelukkiger en stralender door het leven te kunnen gaan en dit inverbinding met jezelf en de ander?

Dan is de volgende workshop misschien iets voor jou?

Als liefde stroomt gaat alles als vanzelf. Het leven lacht je toe, je hebt je ware zelf ontdekt, je geniet van de verbinding met jezelf, je geliefden, vrienden, collega’s en andere mensen om je heen. Er is een bepaalde flow in je leven. Er ontstaat plezier, dankbaarheid en vreugde in wat je onderneemt en ervaart. Energetische stroming is voelbaar en liefdesvloed spontaan aanwezig.

Echter deze vanzelfsprekende energetische golf ervaren we niet altijd. We zijn dan minder, of niet meer, in contact met onszelf en ons lichaam. We voelen ons sneller vermoeid, lusteloos, verdrietig, gefrustreerd of angstig. Als we daar geen aandacht aan schenken wordt onze levensenergie meer en meer belemmert en blokkeert uiteindelijk. Op lange termijn kan dit zelfs leiden naar een depressie, burn-out of chronische ziekte zoals bijv. CVS of fibromyalgie.

In deze workshop gaan we op onderzoek en ervaren we waarom we niet altijd in contact zijn met deze vanzelfsprekende-stroming. Dit doen we aan de hand van een verscheidenheid aan energetische, meditatieve en expressieve oefeningen. Tevens worden tools aangereikt om na deze workshop te implementeren in jouw dagelijks leven.

Dit met als doel een betere verbinding te krijgen met je eigen levensenergie en er meer bewustzijn en aandacht naar toe te brengen opdat deze vrij kan stromen en we onszelf stralend door het leven kunnen loodsen. Het brengt ons dichter op het pad van onze ziel en leidt tot een vervullender en stralender leven.

  • Begeleider: Helga Schroyens – Stephane Dumoulin
  • Locatie: Cambiarte Bierbeek
  • Wanneer: Nieuwe datum wordt voorzien in een corona veilige periode
  • Tijdstip: 10u – 17u – inloop vanaf 9u30
  • Prijs: 85 Euro
  • Inbegrepen water, koffie en thee

Inschrijven via: